--> Green Key gold certificaat - Hotel voor de Toekomst | Valk Exclusief

Verantwoordelijk nemen voor een beter milieu

Verantwoordelijk nemen voor een beter milieu - Hotel voor de Toekomst

Green key

Naast grote innovaties op het gebied van energieopwekking en recycling omvat ons MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) programma honderden kleine verbeteringen die onze hotels de hoogste Green Key waardering hebben opgeleverd: het Green Key gold certificaat.

Green Key tip 1

Hergebruik oude kaarsen

In onze hotels gebruiken wij kaarsen om de juiste sfeer te creëren. We verbruiken er dan ook heel veel. De restanten van al die oude kaarsen worden verzameld, gesmolten en tot nieuwe kaarsen verwerkt. 

Green Key tip 2:
Zuiver water op locatie

In onze hotels filteren wij kraanwater tot het zuiverste tafelwater. Bruisend en plat. In speciaal voor ons gemaakte, herbruikbare waterflessen. En omdat we het water en de flessen niet hoeven te vervoeren scheelt dat ook brandstof en energie.

Green Key tip 3

Gestroomlijnd vervoer

Onze vrachtwagens zijn allemaal voorzien van aerodynamische spoilers. Een serieuze investering waarmee we veel brandstof besparen.

Green Key tip 4:
Videoconferencing

Diverse Valk Exclusief hotels hebben professionele videoconferencing faciliteiten. Hiermee kan op hoog niveau vergaderd worden zonder op locatie aanwezig te zijn.

Green Key tip 5

FSC gecertificeerd papier

Al onze documenten, brochures en magazines zijn gemaakt van FSC gecertificeerd papier. Dat betekent dat het papier uit goed beheerde bossen afkomstig is.

Wij maken gebruik van cookies.