Direct naar de contentDirect naar de footer
Bijtanken voor u en uw elektrische auto
Bijtanken voor u en uw elektrische auto

Oplaadpalen

Rijders van elektrische auto's zien graag dat snellaadpunten langs drukke snelwegen staan. Op locaties waar je een kopje koffie kunt drinken, mail kunt checken of even ongestoord kunt werken. Een groeiend aantal Valk Exclusief hotels biedt daarom de nieuwste oplaadtechnieken voor uw elektrische auto.

The new motion snelladers

The new motion snelladers

80% VOL BINNEN 30 MINUTEN

Aan de snelladers en bediening bij onze Valk Exclusief hotels zal het niet liggen. U kunt snel en ontspannen weer onderweg. Binnen een half uur zijn u en uw elektrische auto weer volgetankt met energie.

Lolo Smart laadpunten

Lolo Smart laadpunten

Met de Lolo Smart laadpunten van The New Motion kunt u veilig en tot 60% sneller laden dan via het stopcontact. En via de lovetoload.com website zijn al uw laadsessies eenvoudig in te zien. Na een gezonde nachtrust bij een aangesloten Valk Exclusief hotel is uw auto klaar voor "the road".

Onze oplaadpunten

Onze oplaadpunten

WAAR KUNT U OPLADEN?

Op de landkaart hiernaast staan alle Valk Exclusief hotels waar oplaadfaciliteiten aanwezig zijn. Op de blauwe locaties kunt u snelladen. Op de oranje locaties kunt u opladen via Lolo smart of vergelijkbare oplaadpunten.

Tesla opladers in Zwolle en Haarlem

Tesla opladers in Zwolle en Haarlem

Tesla timmert hard aan de elektroweg met z'n Supercharger-netwerk. Deze week heeft het merk een nieuwe laadpaal geplaatst in Zwolle en Haarlem.